Vrije kavels

Alle kavels verkocht! 

Na een succesvolle online verkoop die eind mei startte, zijn nu alle kavels in  bouwveld Merelweg in optie genomen.  Soms komen er kavels weer beschikbaar. Hiervoor is een wachtlijst. U kunt zich hiervoor aanmelden door contact op te nemen met het verkoopteam De Draai via telefoonnummer: 14072 of vrijekavels@heerhugowaard.nl onder vermelding van 'informatie vrije kavels De Draai'.

Alle benodigde informatie vindt u hieronder.

Documenten verkoop  vrije kavels Merelweg

Hieronder vindt u de documenten met de prijzen, ligging en voorwaarden en het inschrijfformulier voor de vrije kavels Merelweg:

Nieuw in Heerhugowaard: Duo-kavels

Regelmatig ontvangt de gemeente vragen over de mogelijkheid om samen een twee-onder-een- kap woning te mogen bouwen. De vragen komen vaak van mensen die in een mantelzorg-situatie zitten of vooruitlopend hierop al een woonkeuze willen maken. De ontwikkeling van een twee- onder-een-kap woning op een Duo-kavel maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat volwassen kinderen voor hun ouder(s) kunnen zorgen door naast elkaar te wonen. Ook komen er vragen om samen te bouwen, omdat het fijn is om je eigen buren op voorhand te kunnen kiezen en omdat samen bouwen ook over het algemeen goedkoper is.

In De Draai zijn eind mei 3 x 2 Duo-kavels aangeboden. Deze hebben we allemaal kunnen toekennen aan inschrijvers die een familierelatie hebben en (wellicht op termijn) zorg aan elkaar kunnen verlenen.

Misschien dat in nieuwe bouwvelden deze mogelijk ook weer zal worden geboden. Mocht u hiervoor op voorhand interesse in hebben, dan kunt u dit laten weten via het contactformulier. Onderaan deze pagina vindt u nog de verkoopbrochure van de Duo-kavels.

Plankaart Merelweg

Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Legenda: De blauwe vlakken zijn de Duo-kavels, de rode vlakken zijn de vrije kavels Merelweg, het groene vlak is de vrije kavel Groenlingstraat.

Verkoopbrochure Duo-kavels Merelweg

 

 

Cookie-instellingen